ΠεριγραφήΤεχνικά χαρακτηριστικα

Ο λέβητας πέλλετ Biopel V9 Premium είναι τσέχικης κατασκευής της εταιρίας  OPOP. Είναι λέβητας 5ης κλάσης και κυκλοφορεί σε εκδόσεις 20 – 40 kw. Πρόκειται για  ένα καινοτόμο μοντέλο αυτόματου λέβητα πέλλετ, που σχεδιάστηκε για άνετη, οικονομική και οικολογική θέρμανση κατοικιών και μεσαίου μεγέθους κτηρίων. Παράγει τις χαμηλότερες  εκπομπές  ρύπων και ελάχιστη στάχτη. Επιτυγχάνει πολύ υψηλή απόδοση, που φτάνει το 95.5% απόδοση με την φιλικότερη λειτουργία για τον χρήστη.

Αυτό το μοντέλο λέβητα πέλλετ είναι επεκτάσιμο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε αρχικά την απλή έκδοση η οποία περιλαμβάνει:

  • Τον λέβητα, που είναι εξοπλισμένος με διαφραγές, οι οποίες αυξάνουν την απόδοση της διαδικασίας καύσης.
  • Τον ανοξείδωτο καυστήρα opop με την εξωτερική αρίδα.
  • Το control box V9 (μονάδα ελέγχου) με touch screen, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή Internet,που επιτρέπει τον χειρισμό αλλά και τον πλήρη έλεγχο του λέβητα μέσω Η/Υ, Android, iOS.  Eίναι εξοπλισμένo με υποδοχή USB για ενδεχόμενη αναβάθμιση του προγράμματος.
  • Την δεξαμενή: Στη standard έκδοση διατίθεται με δεξαμενή χωρητικότητας 220 kg. Μπορεί να αντικατασταθεί με την compact δεξαμενή χωρητικότητας 60, 150, 250 kg, η οποία λόγω του σχεδιασμού της εξοικονομεί πολύ χώρο  και μπορεί να τοποθετηθεί σε πολύ μικρά λεβητοστάσια. Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 1,1 – 1,35 τ.μ.

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOPEL V9 Premium 

  1.     Ασφάλεια: Ο λέβητας Biopel Premium V9 εξασφαλίζει την ασφαλέστερη λειτουργία μέσω των ασφαλιστικών μηχανισμών που βρίσκονται στον λέβητα και στον καυστήρα, όπως ο αισθητήρας καυστήρα, το ψηφιακό θερμικό λέβητα καθώς και οι αισθητήρες προσαγωγής, επιστροφής και καυσαερίων.  
  2. Οικονομία: Η πλήρως αναλογική λειτουργία του καυστήρα βασισμένη στις θερμοκρασίες προσαγωγής, επιστροφής και καυσαερίων, εξασφαλίζει στον χρήστη την οικονομικότερη λειτουργία.Ο λέβητας προσαρμόζει την καύση του από 1kw μέχρι και την μέγιστη λειτουργία με βάση τις ανάγκες του χρήστη. Επίσης οι κάθετες διαδρομές καυσαερίων με τις διαφραγές καυσαερίων εξασφαλίζουν το φιλτράρισμα του καπνού, φυλακίζοντας την ενέργεια με αποτέλεσμα η έξοδος καυσαερίων να είναι χαμηλότερη των  100OC.
  3. Λειτουργικότητα: O λέβητας προσαρμόζεται στο λεβητοστάσιο με την δυνατότητα τοποθέτησης του καυστήρα δεξιά ή αριστερά όπως και το συρτάρι ή η δεξαμενή καθώς και τα επεκτάσιμα αξεσουάρ, χωρίς την ανάγκη ειδικής παραγγελίας.

Ο λέβητας μπορεί να έχει προεγκαστημένο ή να προστεθεί αργότερα σετ καθαρισμού των τούμπο καθώς και του καυστήρα για ακόμα υψηλότερη απόδοση και λιγότερη συντήρηση από τον χρήστη. Το σετ περιλαμβάνει κομπρέσορα καθαρισμού αθόρυβου τύπου,  ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και εξαρτήματα εγκατάστασης.

Ο λέβητας μπορεί να έχει προεγκατεστημένο ή να προστεθεί αργότερα συρτάρι εξαγωγής της τέφρας για ευκολότερη συντήρηση.

Υδραυλικό κιτ, τρίοδης και κυκλοφορητή για ευκολότερη και ταχύτερη εγκατάσταση σε μικρούς χώρους.

Ασύρματος ή ενσύρματος θερμοστάτης χώρου, με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του λέβητα.