Ενδοδαπέδια Θέρμανση IVR

      

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί μια αξιόπιστη και αποτελεσματικη μορφή θέρμανσης για κατοικίες και όχι μόνο. Τα τελευταία  χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως κυρίως λόγω της οικονομικής λειτουργίας της συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα, αλλα και της εξοικονόμησης χώρου που προσφέρει, αφού δεν χρειάζονται θερμαντικά σώματα.

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε διάταξη παραγωγής θερμικής ενέργειας: λέβητα (φυσικού αερίου, πέλλετ, πετρελαίου), αντλία θερμότητας, ηλιακά συστήματα, γεωθερμία κ.τ.λ. και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας αφού λειτουργεί με χαμηλές θερμοκρασίες νερού (35ο -45ο C).

Η θερμοκρασία μεταδίδεται ομοιόμορφα απο κάτω προς τα πάνω σε όλη την έκταση του χώρου, μέσω ενός κυκλώματος σωληνώσεων, που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο. Οι σωλήνες τοποθετούνται πάνω σε ειδικές πρεσαριστές μορφόπλακες διογκωμένου πολυστηρενίου με υψηλή πυκνότητα και στρώσεως φίλμ φράγματος υδρατμών.

Με το σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και λειτουργία δροσισμού για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης IVR

Μορφόπλακες

Κολλεκτέρ ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Εξαρτήματα κολλεκτέρ

Έτοιμα group ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Λοιπά εξαρτήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης